Wat is nieuw

Verwacht in 2020:

Eind 2020: Verwachte verschijning Sintel 5!

8 maart 2020: Sintel presentatie in café P96 in Amsterdam van 15-17.00 met voordrachten en een borrel! Zie Facebook voor het programma.

Verwacht in 2019:

Juni 2019: Sintel in Den Haag: literaire middag in café De Stamboom in Den Haag, houd de site of de Facebookpagina in de gaten voor de datum!

Najaar 2019: De nieuwe Sintel verschijnt weer!

Verwacht in 2018:

Najaar 2018: presentatie Sintel 3

Zomerengelen X Sintel op 19 augustus in Café De Engelbewaarder op de Kloveniersburgwal 59 in Amsterdam. Literair Tijdschrift Sintel organiseert samen met Zomerengelen een boeiend programma waarin verleden en heden van het tijdschrift samenkomen. Enkele schrijvers die nog moeten worden gepubliceerd en die al zijn geplaatst zullen van zich laten horen. Dit alles onder begeleiding van Marc van der Holst van De Avonden die enkele van zijn composities zal laten horen. Ook hij wordt met tekst van zijn hand in de komende Sintel gepubliceerd.

Deelnemers: Nafiss Nia, Wijnand Steemers, Jenny van den Berg, Johan Herrenberg, Bianca Boer. Marc van der Holst

Toegang is gratis, een mogelijkheid om oude nummers van het tijdschrift te kopen is aanwezig.

Sintel in de huiskamer, Zondag 4 maart, tussen 1500 en 1800 wordt een warme middag bij Torpedo Theater. Het offline literaire tijdschrift Sintel richt een gezellige huiskamer in met aandacht voor de vernieuwde redactie en enkele schrijvers, dichters andere participanten van de eerste twee nummers. Live muziek wordt door Giovannas Zoo verzorgd. En er is een speciaal en spectaculair optreden van de enige Dada Bisschap van Nederland, Ariel Alvarez! Daar moet u bij zijn.

Met verder optredens van dichters Willem Thies en Han van der Vegt, en schrijvers Elle Lepoutre, Frank Scheelen en Caroline Ligthart.

Kijk op de site van het Torpedo Theater voor reserveringen en meer informatie.